Manual utilizare site

BoxRadio adună într-un singur loc unele dintre cele mai ascultate posturi de radio care transmit pe internet. Scopul site-ului este de a vă oferi o navigare plăcută, o muzică bună, sunet și informații de calitate despre piesele ascultate. Site-ul funcționează în toate browserele uzuale inclusiv pe telefoanele mobile cu Android sau IOS fără a fi nevoie de o aplicație specială pentru acestea.

Postul de radio preferat poate fi căutat după nume, dacă se găsește în cuprinsul site-ului sau după genul muzical. Aceste instrumente de căutare se află în partea de sus și jos a fiecărei pagini.

Prin acționarea butonului play se deschide playerul radio într-o nouă fereastră. Acest lucru permite navigarea pe site și chiar în afara site-ului fără ca sunetul să se oprească. Audiția nu este întreruptă nici pe telefoanele mobile chiar dacă se deschid alte aplicații.

Sunetul este setat să pornească automat însă multe browsere au blocată această funcție. Puteți debloca autoplay-ul pentru boxradio.ro din setările browserului pe care îl folosiți. Dacă nu a pornit automat după 10 secunde se poate acționa butonul play din player. BoxRadio folosește cloudflare și cookies pentru o încărcare mai rapidă a paginilor și a playerelor. Prin navigarea pe site consimțiți la utilizarea lor.

În player sunt afișate titlul piesei și numele artistului așa cum sunt furnizate de către serverul postului de radio. Imaginea din player reprezintă coperta albumului, dacă aceasta se află prezentă în baza de date BoxRadio. Prin acționarea butonului aflat deasupra butonului play sunt afișate: numărul de ascultători online, rata de transmitere, genul, ultimele piese audiate din playlist, butoane pentru distribuirea postului de radio pe rețelele de socializare. Pentru a trece la audierea unui alt post de radio e suficient să acționați butonul play din dreptul acestuia.

Pentru a putea aprecia un post de radio și pentru a creea o pagină numai cu posturile preferate trebuie să vă creați un cont pe site. Butonul "Cont nou" se află în meniul din subsolul site-ului. După ce vă autentificați, în dreptul fiecărui post de radio veți găsi butoane de apreciere. Posturile apreciate pot fi apoi vizualizate toate pe pagina RADIOURI FAVORITE.

Posesorii de posturi de radio care își înscriu radioul prin autentificare pot aduce oricând modificări acestuia și beneficiază gratuit de playerul Html5 BoxRadio. Acesta poate fi customizat și folosit pe orice site.

Oricine dorește un buton play pe propriul site cu postul de radio preferat, poate obține acest lucru. E suficient sa trimiteți un mesaj prin formularul de contact al site-ului.

Puteți să ne scrieți și dacă observați nefuncționalități sau aveți recomandări pentru acest site. Suntem nerăbdători să aflăm părerile voastre.

Audiție plăcută!